Så gör du en budget som håller | Högre Inkomst Nu
Aug 21

Så gör du en budget som håller

Inlagt i: budgetI tider som dessa kan det vara bra för oss alla att sitta ner en stund och i lugn och ro se över vår ekonomiska situation. Till hjälp kan man ta papper, penna och miniräknare, det kommer man långt med.

Skriv upp alla inkomster och utgifter och jämför posterna. På så sätt får du en överblick och kan lättare göra förändringar om det är något du är missnöjd över i din ekonomi. Var särskilt noga med att se över räntor och amorteringar. Med hjälp av budgeten kan du minska onödiga utgifter och satsa på annat du hellre vill ha.

Eller så gör man det enkelt för sig och följer den här länken till Konsumentverkets Budgetkalkyl. Ett enkelt och funktionellt verktyg som gör att du snabbt och smidigt får en bra överblick på dina inkomster och utgifter och därmed kan du spara pengar. Dessutom är tjänsten helt kostnadsfri.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>