De bästa valutorna på din utlandsresa | Högre Inkomst Nu
Aug 14

De bästa valutorna på din utlandsresa

Inlagt i: resor, tjäna pengarSvenska mynt kommer man långt med.När du ger dig iväg på en utlandsresa är det naturligtvis bra om den svenska kronan är så stark som möjligt, eftersom det ökar köpkraften utomlands. I den meningen har de senaste årens utveckling varit guld värd för svenska utlandsresenärer – den svenska kronan är fortsatt stark mot valutor som euron och dollarn.

Svensk valuta blir alltmer attraktiv i och med att svenska statens finanser anses mycket goda jämfört med många andra länders, med små underskott och en jämförelsevis låg statsskuld. Svensk export har dessutom återhämtat sig snabbt efter krisåren och inhemsk efterfrågan utvecklas också väl när arbetslösheten börjar vända nedåt. Det är på grund av detta som Riksbanken åter höjer styrräntan, för att bl.a. motverka en alltför snabb uppgång i kreditgivningen till hushållen. Stigande svenska räntor har därför också kommit att gynna kronan.

Utvecklingen för valutorna på de mest populära resmålen i Asien är inte lika gynnsam för oss svenskar, så med hänsyn till växelkurserna kanske nästa resa bör gå västerut mot USA eller andra områden där dollarn härskar. Beroende på vart du väljer att resa finns det stora pengar att tjäna.
Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>