Dags att börja tjäna pengar på bloggen | Högre Inkomst Nu
Aug 21

Dags att börja tjäna pengar på bloggen

Inlagt i: BloggNu är det dags för denna blogg – Högre Inkomst Nu – att börja göra skäl för namnet.

Därför har jag nu installerat WordPress och planen är att jag inom ett par veckor ska ha lagt över alla gamla Blogger-inlägg och konverterat dom så att allt funkar i min nya, tjusiga WordPress-blogg. Vi får väl se hur det blir med den saken…

Anledningen till detta byte är helt enkelt att jag hoppas kunna sökmotoroptimera min blogg på ett bättre och enklare sätt. Flera besökare betyder rimligtvis större intäkter. Blogger saknar många av de funktioner som WordPress har. Automatiska pingar är ett annat exempel som kommer att bespara mig mycket strul och spara mycket tid.

Slutligen dags för ett tillrättaläggande.
Jag skrev i början av detta inlägg att jag installerat WordPress. Detta är inte alls sant. Jag försökte och gick bet och min gode vän Patric fick rycka in och fixade till det på nolltid. Tack för det!

Han driver för övrigt en resesajt som heter feria.se.
Är du intressad av resor är den definitivt värd ett besök!

Är det någon som läser detta och som bytt från Blogger till WordPress är ni välkomna att höra av er med god råd och tips.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 1 » Etiketter: , ,

One Response to “Dags att börja tjäna pengar på bloggen”

  1. Patric skriver:

    Hej du! Det börjar ju likna nåt redan.Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>