Warranterna såldes med vinst till slut | Högre Inkomst Nu
Jul 6

Warranterna såldes med vinst till slut

Inlagt i: warranterMina MTG-warranter som jag berättade om i förra veckan lyckades jag sälja i går med vinst. Jag köpte dom på 2.63, varefter dom störtdök ner till 1.90, för att återhämta sig i slutet av förra veckan. I går var dom alltså uppe på 2.67 när jag sålde och med tanke på hur det såg ut ett tag känner jag mig nöjd med en mindre vinst.
 
Min vän Daytrader’n verkar ha koll på läget. Enligt honom skulle jag sälja i början av denna vecka för att sedan vänta på en nedgång och köpa tillbaka warranterna. Idag stod dom i 2.28 när börsen stängde.
Bara att invänta morgondagen och se om dom sjunker ytterligare. Är det så att MTG-aktien fortätter sin resa nedåt med ytterligare 5-6 kronor kan det vara läge att kliva på tåget igen för att sedan invänta nästa rally. Är även intresserad av Avanza Banks aktie som börjar ligga rätt i pris. 

I’ll be back.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>