Rekordbilligt för svenskar att resa utomlands | Högre Inkomst Nu
Jul 13

Rekordbilligt för svenskar att resa utomlands

Inlagt i: spara pengarDen starka kronan har skapat ett gyllene tillfälle för oss svenskar att resa utomlands. Turkiet, Kroatien och Bulgarien är tre av de bästa och billigaste alternativen.

Förr hette de populära europeiska turistmålen Spanien och Grekland, men på grund av det höga turisttrycket har de blivit förhållandevis dyra. Idag är det istället Turkiet, Kroatien och Bulgarien som kan mäta sig med de forna jättarna, men som än så länge är betydligt billigare. En charteresa till Turkiet med exempelvis Ving en vecka i augusti för två vuxna med två barn går att hitta för c:a 15.000 kr.

Den svaga dollarkursen gör att det även är billigt att besöka USA. Så varför inte ta en tripp, till New York, Los Angeles eller Miami?

Vill man leva extremt billigt måste man dock söka sig utanför Europas gränser. Thailand, Malaysia och Indien är fortfarande billiga resmål. Ingen av dessa tre kan dock mäta sig med Filippinerna, där du som svensk får mer än dubbelt så mycket för pengarna jämfört med här hemma.

Så om du vill ut och röra på dig finns det just nu mycket pengar att spara.
Besök feria.se och boka din resa.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>