Google AdSense ger äntligen intäkter | Högre Inkomst Nu
Jul 12

Google AdSense ger äntligen intäkter
Efter att ha kämpat på en längre tid, lusläst Googles manualer och prövat både det ena och det andra för att få fart på mina Google AdSense-annonser, så verkar det nu som att jag har kommit en liten bit på vägen.

Tyvärr verkar det vara som med allt annat här i världen. Bara gammalt hederligt hårt arbete som gäller. Jag har de senaste veckorna skrivit både ett och två inlägg per dag och lyckats jobba in ett par hundra besökare per dag.

Med besökarna kommer också intäkterna. De senaste veckorna har jag fått in pengar på Google AdSense-annonser varje dag. Faktiskt inte en enda dag med nollresultat. Även om det fortfarande bara handlar om mindre summor så är det i alla fall ett steg i rätt riktning.

Jag kommer dock att fortsätta leta efter betydligt enklare sätt att både tjäna och spara pengar. Passiva inkomster efterlyses och när jag hittar nåt guldkorn kommer jag att rapportera det här på Högre Inkomst Nu.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 1 » Etiketter: ,

One Response to “Google AdSense ger äntligen intäkter”

  1. Dubblingsleken skriver:

    Riktigt kul att höra! Håller själv på att trixa med Adsense på min blogg, men har skrämmande låg CTR. Har kanske nollresultat en av tre dagar ungefär. Jag antar att en stor faktor är att skriva om något som är produktvänligt, alltså att det finns något att sälja till det, annars är det svårt att få relevanta annonser..Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>