Vad gör man med 105 miljoner? | Högre Inkomst Nu
Jun 22

Vad gör man med 105 miljoner?

Inlagt i: spelbolag, vinsterVilken spelvinst!

Jag brukar ju tala mig varm för att spara pengar och tjäna pengar, men att vinna pengar kan ju också vara helt OK. Nu är det ju tyvärr så, att om du ska spara ihop till 105 miljoner, tar det ett tag. Låt oss säga att du sparar 3000 kr per månad med en årlig avkastning på 5%. Efter 101 år har du då fått ihop dina 105 miljoner. I mitt fall skulle jag då ha uppnått den aktningsvärda åldern 148 år. Vad jag skulle göra med pengarna vore då antagligen det minsta problemet. Möjligen skulle man unna sig en semester som sträcker sig fram till den dag man fyller 200…

Ofta läser man om jättevinster som delas ut av utländska spelbolag, men bevisligen kan man kamma hem en förmögenhet även hos Svenska Spel. Lördagen den 18 juni föll Drömvinsten ut för andra gången i år. Förra gången, i februari, gick Drömvinsten till Helsingborg, men nu gick miljonerna till en familj boende i Borås.

När Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson väl fick tag på den vinnande familjen på måndagen satt pappan i familjen precis och rättade sin Lottokupong från helgen.
- Vi har varit borta och jag har haft mobilen avstängd. Du ringer precis när jag sitter och ser numren på nätet. Jag ser vad det står, och jag hör vad du säger, men det går ändå inte att förstå att vi vunnit över 105 miljoner kronor, sa pappan.
- Nej, det här går inte riktigt in i huvudet. Jag spelar ju alltid på Lotto och brukar byta nummer efter några veckor. Jag var på väg att byta rader, men vilken tur att jag inte bytte innan lördagens dragning.

Här kan du se en lista över de högsta vinsterna som betalats ut av Svenska Spel

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>