Regnig midsommar kan ge dig klirr i kassan | Högre Inkomst Nu
Jun 19

Regnig midsommar kan ge dig klirr i kassan
Midsommar

Det närmar sig midsommar och många ställer sig nu frågan om det blir sill och potatis inomhus eller jordgubbar ute i trädgården. Inför denna högtid har Betsson tagit fram odds på huruvida det kommer falla något regn eller ej. Störst chans för regn ger Betsson till Malmö och Stockholm där regn på midsommarafton ger 155 kronor tillbaka på en satsad hundring.

– I dagsläget ser det lite dystert ut för de flesta midsommarfirare i Sverige. Tiodygnsprognosen spår regn på en hel del orter runt om i landet, som tur är verkar det inte hålla i sig hela dagen. Sedan ska man ta i beaktning att exaktheten i dessa långa prognoser är lite osäker och att mycket kan hända innan midsommarafton, säger Thomas Bertilsson på Betsson.

Så om du känner dig säker på dåligt midsommarväder i Malmö eller Stockholm - släng in en tusenlapp och tjäna 550 spänn medan du sitter inne i värmen och tittar på regnvädret.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>