Mobilt bredband allt billigare | Högre Inkomst Nu
Jun 25

Mobilt bredband allt billigare

Inlagt i: mobilt bredbandDe senaste åren har priserna stigit på det mesta, men det finns faktiskt det som blivit billigare.

Mobila bredbandsabonnemang var 50 procent dyrare för fem år sedan, samtidigt är dagens mobila bredband 20 gånger snabbare än vad de var för fem år sedan.

För fem år sedan låg nedladdnings-
hastigheterna på 0,384 till 3,6 Mbit/s, men idag marknadsför operatörerna hastigheter på mellan 6 och 80 Mbit/s. Hastigheten i det nya 4G-nätet marknadsförs med en nedladdningshastighet på 80 Mbit/s.

Oklart är om bredbandspriserna kommer att fortsätta pressas framöver, liksom om vi kommer att betala mindre för bredbandsräkningen. Även om priset på tjänsten har sjunkit använder vi bredbandet i alla större utsträckning och får därmed betala mer.

Det är allt fler som kopplar upp sig via bredband. Antalet abonnemang och aktiva kontantkort för mobilt bredband ökade från 1,3 till 1,7 miljoner under år 2010. Marknaden för mobilt bredband ökade med 30 procent.

Läs här om vad du ska tänka på när du väljer bredband - det finns pengar att spara!

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>