Grekland äter upp mina MTG-warranter | Högre Inkomst Nu
Jun 18

Grekland äter upp mina MTG-warranter

Inlagt i: OkategoriseradeMTG-warranter

Som jag tidigare berättat, skulle jag få hjälp av min gode vän “Daytrader’n” med att göra en teknisk analys av en warrant och förhoppningsvis tjäna några kronor på densamma.

Så hur gick det då?
Tja, jag vet väl inte om jag blev så mycket klokare, men till slut kom vi i alla fall fram till att satsa på MTG (Modern Times Group), ett internationellt medieföretag med kärnverksamhet inom TV-branschen. Warranten vi kom fram till blev en köpwarrant med utgång i september och lösenkurs 400:-. Glad i hågen loggade jag in på Avanza och la en köporder.
Efter en vecka har den sjunkit i värde med nästan 20%.

Men jag gör väl som alla andra och skyller på Grekland. Så länge turbulensen pågår spelar det nästan ingen roll vilka resultat de börsnoterade bolagen – som MTG - levererar. Bara att hoppas att det lugnar ner sig. Dessutom lyckades faktisk MTG häromdagen köpa rättigheterna till TV-sändningar från OS 2014 och 2016, så jag är övertygad om att MTG:s aktiekurs kommer att skjuta i höjden inom en snar framtid!

Jag återkommer…

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>