Enkelt att hitta lägsta boräntan | Högre Inkomst Nu
Jun 30

Enkelt att hitta lägsta boräntan

Inlagt i: bolånlägsta borätan, compricer

I takt med att Riksbanken höjer reporäntan ökar också intresset för att se över sina bolån. Compricer har därför relanserat sin jämförelse av bolån och skapat en rad förbättringar för att hjälpa konsumenten hitta bästa bolånet.

Compricer har under flera år haft en av Sveriges mest populära jämförelser för bolån och hjälpt hundratusentals låntagare jämföra sina boräntor och sänka sina boendekostnader. Tjänsten uppdateras en gång i halvtimmen med aktuella boräntor vilket garanterar att konsumenterna kan ta del av de senaste ränteförändringarna på ett enkelt och överskådligt sätt.

Många bolånetagare funderar om man skall binda eller ha ett rörligt bolån. Den nya bolånetjänsten har därför en rad funktioner för att hjälpa konsumenten välja och förstå vilka skillnader ett val av bindningstid innebär i kronor och ören.

Ytterligare en smart funktion som kan underlätta valet kring bindningstid är den nya räntekalkylatorn. Vanliga räntekalkylatorer kan enkelt visa hur du påverkas av en ränteförändring beroende på ditt lånebelopp. Compricer har tagit detta ett steg längre genom att bygga in Riksbankens aktuella räntebana i kalkylatorn. På så sätt kan konsumenten direkt se hur räntan kan förändras framåt och hur det kan påverka räntekostnaderna.

Även om bostadspriserna för tillfället verkar vara på väg ner så kan det vara en bra idé att gå in här och se över din ränta redan idag!

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>