Avanza Zero vinner i längden | Högre Inkomst Nu
Mar 24

Avanza Zero vinner i längden

Inlagt i: Avanza Zero, fonderAvanza Zero är en passivt förvaltad indexfond, som har som mål att följa utvecklingen i de 30 största bolagen på Stockholmsbörsen. Genom att investera i fonden följer du därmed den svenska börsen i både upp- och nedgång.

Avanza vinner i läbgden

Det unika med Avanza Zero är att den är helt befriad från alla avgifter. Om du exempelvis väljer att pensionsspara i en indexfond med en avgift på 1,5% kommer den lilla “futtiga” avgiften efter 33 år ha ätit upp närmare 40% av din vinst!!!  Väljer du istället Avanza Zero får du behålla alla slantarna själv och det är väl det som är själva grundtanken med allt sparande? Ett enkelt val om du frågar mig.

 

Jag har själv bundit en del pengar i fonden både i mitt PPM-sparande och i det privata, något jag inte ångrar idag. Avanza Zero har på de senaste tre åren ökat i värde med 41%. Inte illa!

De största innehaven består av:
1 Hennes & Mauritz AB
2 Nordea Bank AB
3 TeliaSonera AB
4 Ericsson Telephone Company
5 Volvo Corporation
6 Sandvik AB
7 Atlas Copco
8 Svenska Handelsbanken
9 Skandinaviska Enskilda Banken AB

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>